piekarniki elektryczne
Opiekacz elektryczny na 54 kurczaki![]() Moc zainstalowana: 24.30 kW
Ilość widelców: 9 szt.
Ilość kur na widelcu: 6 szt.
Masa opiekacza: 85 kg
Napięcie zasilania: 230 lub 400 V
Czas pieczenia: około 100 min.
Czas pieczenia uzależniony jest od wagi opiekanego drobiu. więcej » |
Gyros (kebab) elektryczny do 15 kg![]() Moc zainstalowana: 3 kW
Masa opiekacza: 40 kg
Napięcie zasilania: 230/400 V
Długość widelca: 690 mm.
Gyros elektryczny trzygrzejnikowy, maksymalna masa opiekanego produktu 15kg, maksymalna wysokość produktu 340mmDuża taca z ociekaczem na tłusz + szpila w komplecie.
Urządzenie w całości wykonane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej AISI 304 więcej » |
Piec piekarniczo-cukierniczy KITCHEN![]() - wymiary wewnętrzne: 620x425x828 mm - 10 blach 600x400 mm - odległość między półkami: 70 mm - liczba wentylatorów: 3 - waga: 95 kg - obudowa ze wykona ze stali anodowanej, komora ze stali nierdzewnej - halogenowe oświetlenie komory - wentylatory zapewniają optymalny dopływ powietrza do komory pieca - para wytwarzana metodą bezpośredniego natrysku, przycisk nawilżania ręcznego - komora pieca wykonana jest z jednego kawałka blachy - zaokrąglone krawędzie ułatwiają utrzymanie czystości - front wyp więcej » |
Kompaktowy piec elektryczny![]() Wyposażenie standardowe:
wentylator o zmiennym kierunku obrotów
STEAM Maxi™ (system bezpośredniej produkcji pary)
DRY Maxi™ (system osuszania komory)
Protek SAFE™ (system cyrkulacji powietrza)
cyfrowe sterowanie ChefTouch™
sonda temperatury
halogenowe oświetlenie
używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej (twardsza woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji) więcej » |
Piec gastronomiczny PROFI LINE cyfrowy![]() - wykonane ze stali nierdzewnej - wentylator o zmiennym kierunku obrotów - halogenowe oświetlenie - system Direct Stream(para wykonana metodą bezpośredniego natrysku) - sonda temperatury - możliwość programowania (20 programów - po 6 kroków) - lampka kontrolna sondy - wyświetlacz poziomu wilgotności - przycisk wyboru programu - włącznik główny - przycisk zmniejszający wartość - przycisk wyboru sondy - wyświetlacz temperatury - przycisk wyboru temperatury - wyświetlacz czasu - przycisk timera - p więcej » |
Piece konwekcyjny STEFANIA Classic![]() Wyposażenie standardowe:
wentylator
cyfrowe sterowanie
możliwość programowania
Wyposażenie opcjonalne:
podstawa: 905130
informacje
Pojemność: 3 x 460x330
Odległość między półkami: 75 mm
Masa: 25 kg
Wymiary WxDxH: 600 x 693 x 429 mm
Moc znamionowa: 3 kW
Zasilanie: 230 V 50-60 Hz więcej » |
Piece konwekcyjny ARIANNA Dynamic![]() Wyposażenie standardowe:
wentylator
cyfrowe sterowanie
możliwość programowania
nawilżanie komory
Używać wody o twardości do 6°dH w skali niemieckiej (twardsza woda powoduje osadzanie kamienia na grzałkach co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji)
Wyposażenie opcjonalne:
podstawa: 905130
informacje
Pojemność: 4 x 460x330
Odległość między półkami: 75 mm
Masa: 31 kg
Wymiary WxDxH: 600 x 693 x 509 mm
Moc znamionowa: 3 kW
Zasilanie: 230 V 50-60 Hz więcej » |
Piece konwekcyjny ELENA Classic![]() Wyposażenie standardowe:
wentylator
cyfrowe sterowanie
możliwość programowania
Wyposażenie opcjonalne:
podstawa: 905190
informacje
Pojemność: 3 x 600x400
Odległość między półkami: 75 mm
Masa: 40 kg
Wymiary WxDxH: 800 x 813 x 429 mm
Moc znamionowa: 3,2 kW
Zasilanie: 230 V 50-60 Hz więcej » |
Piec konwekcyjno-parowy elektryczny![]() obudowa i komora pieca stal chromowo-niklowa 18/10
99 programow po 9 etapow obrobki termicznej
funkcja automatycznego czyszczenia komory pieca
zrozumiale symbole i intuicyjna obsluga
zlozony system wytwarzania pary (opatentowany)
bojler do wytwarzania pary o mocy 1 kW
6-stopniowy wentylator
sonda temperatury
spryskiwacz reczny z funkcja automatycznego
zwijania
podwojnie przeszklone drzwi; szybe wewnetrzna
mozna odchylic, co ulatwia czyszczenie
oswietlenie komory pieca - zarowki halogenowe więcej » |
Piec konwekcyjno-parowy BS 10110 Easy![]() wykonanie stal chromowo-niklowa 18/10
prosta manualna obsluga
silnik z rewersem (prawo-/lewoobrotowy)
zapewniajacym optymalne srodowisko
obrobki termicznej
wytwarzanie pary poprzez bezposrednie
spryskiwanie
oswietlenie komory
praktyczne prowadnice do pojemnikow GN
dodatkowe wskazniki LED temperatury, czasu,
naparowania, temperatury potrawy
sonda temperatury
podwojnie przeszklone drzwi, drzwi
wewnetrzne mozna latwo otworzyc w celu
wyczyszczenia
wyjmowane prowadnice
odchylna tylna sciana komory, więcej » |
Piec konwekcyjno-parowy BS 5230 Easy![]() wykonanie stal chromowo-niklowa 18/10
prosta manualna obsluga
silnik z rewersem (prawo-/lewoobrotowy)
zapewniajacym optymalne srodowisko
obrobki termicznej
wytwarzanie pary poprzez bezposrednie
spryskiwanie
oswietlenie komory
praktyczne prowadnice do pojemnikow GN
dodatkowe wskazniki LED temperatury, czasu,
naparowania, temperatury potrawy
sonda temperatury
podwojnie przeszklone drzwi, drzwi więcej » |
Piece konwekcyjny ROSSELLA Dynamic![]() Prosty i funkcjonalny Piec
Linia Piecy jest idealnym rozwiązaniem dla piekarni i cukierni. Efekt kulinarny porównywalny jest do tego, który osiągają piece dużych rozmiarów. LineMiss™ to łatwość obsługi i doskonałość. To linia, która zawiera wiele technologii Unox.
Szeroka gama akcesoriów sprawia, że LineMiss™ jest linią kompleksową: wysoka jakość oraz proste i oryginalne wzornictwo tworzą urządzenia dostosowane do każdego typu obróbki. W celu spełnienia potrzeb użytkownika możliwe są trzy konfi więcej » |